sova över

I fredags eftermiddag så var vi iväg på lekland med Maria, Ida o Moa. Freja och Ida lekte hur fint som helst, och de vågade sig på att åka den allra läskigaste rutschkanan - stolta o glada! De kom på att Ida skulle sova över hos oss, och varken Maria, jag eller G kunde protestera mot det. Det var en bra idé och så fick det bli. :)

Vi hade fredagsmys och tjejerna hade hur skoj som helst.



Freja har av nån anledning svårt att somna med nån i sin säng, så när det var läggdags fick de ligga på soffan o somna. Och Ida somnade så sött och sov gott hela natten. Hon vaknade tidigt men G och Joakim var såklart redan uppe så det var inget problem.

Och redan tidigt på lördagen så gjorde tjejerna klart att det var Frejas tur att sova över hos Ida. Och så fick det bli. Vi blev bjudna på tacomiddag av Maria och hade en mysig kväll tillsammans, och när det var dags för oss att åka hem så var Freja helt säker på att hon skulle stanna. Det var som alltid liiite jobbigt att säga hej då, men efter 27 pussar o 38 kramar, vink från balkongen och 14 slängkyssar så sa hon hej då och var stor tjej!

Maria berättade att Freja somnade först av dem alla helt utan problem, sov hela natten och myste med Maria på morgonen. Värsta stora tjejen. Och inte ville hon bli hämtad sen heller. Nä, hon ville bara leka med Ida och hänga med på Tims handbollscup.

Det var värre för mig. Kändes jäkligt tomt i bilen hem på lördagskvällen, och gatlamporna lyste upp Frejas tomma rum hela natten. Konstigt och tomt. Jag hade ljud på mobilen och tvingade G att oxå ha det, om utifall att hemtelefonen inte skulle fungera. Om, om Maria ringde o Freja var ledsen o hade hemlängtan. Vid fyra på natten så var jag upp o kollade fejjan, om utifall att kanske eventuellt Maria skrivit nåt där. Men nä, de var bara tysta.

Så kom söndagmorgonen när jag äntligen skulle få hämta min skrutt o pussa på henne igen och leta i hennes blick efter bevis på att hon faktiskt behöver sin mamma. Men nä, det fick jag ju inte. Jag fick dra med mig killarna på en shoppingtur istället, och när den var färdig så mutade jag mig hem till Maria med bullar och vägrade gå därifrån utan min skrutt! Och hon var så stor att det tog en lååång stund innan hon kund emysa i mammas famn igen! :)


Värsta stora tjejen! <3 <3 <3

Kommentarer
Postat av: Maria

Vad fint du beskrivit er/våran helg.... Kramisar

2011-06-20 @ 18:16:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0