tyst på nätet

Alla är så attans dåligt på att uppdatera på mornar. Tråkigt för en morsa till en morgonpigg unge - vad ska jag roa mig med när nätet fortfarande sover...?? Det rä ju inte ens nån som budar på Tradera. När jag skriver rä så betyder det är. kom ihåg det, för det rä min vanligaste snabbskrivningsfelstavning. Lustigt va? Jag kunde få alla 26 bokstäverna i "snabbskrivningsfelstavning" på rätt plats men att få ett "ä" före ett "r" är apsvårt! =D

Solen skiner o det spritter i kroppen. Härligt med vår!

Så, nu skriver jag alltså för att alla andra inte gör det. Det här inlägget är dömt att bli kasst, så jag behöver inte ens anstränga mig mer.

Puss på er!

mina mest besökta

http://www.hotmail.com/

http://www.tradera.com/

www.bet24.com

http://www.bloggterrier.blogspot.com
http://spiderchick.blogg.se
http://marliie.bloggagratis.se

https://webmail.comhem.se

www.familjeliv.se

http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.169098
http://airamsmat.webblogg.se/index.html

http://www.fluffdesign.se/
http://rafsen.se/

http://blondinbella.se/

http://www.bellme.se
http://www.marrakezh.se

www.busigt.se
www.hikmet.se
www.blaelefant.se
www.1klass.se

www.king.com

http://blogg.se

Bara jag?

Usch, nu har jag varit lite krasslig och som alltid så känner jag inte att jag har några som helst rättigheter att vara sjuk. Så antingen låtsas jag att jag mår bättre än vad jag gör o går på knäna i smyg, eller så överdriver jag min sjuklighet massor för att uppnå nån sorts rättighet trots allt. Varför kan jag inte bara få vara krasslig och ändå få ligga på soffan och få välja TV-kanal..??

Hur är det för andra människor egentligen? Är det lätt för andra att vara sjuka...? När jag jobbar så måste jag dividera o bolla fram tillbaka alla mina symtom tretusen gånger med lika många personer för att kunna dra en slutsats om jag har rätt att kalla mig sjuk eller inte. Om jag har rätt att ligga på soffan alls, eller om jag borde kämpa tappert.


Och så är det med det mesta gentligen, när jag tänker efter.. fy fan. Jag vet vad jag tycker om barnuppfostran, men i dialog med andra måste jag säkra bekräftelse på att få tycka som jag.. Varför då? Fan vad knäppt? Är det så för andra oxå...?? Alla låter alltid så tvärsäkra på allt, och tvekar inte ens när jag tycker att de borde det. Eller ens när jag försöker få dem till det. När jag ska låta tvärsäker så höjer folk bara på ett ögonbryn och jag står där återigen o svamlar som en kåt byracka som försöker få till det, no matter what. WHY???

Jag är ju tvärsäker. Varför kan jag inte vara det gentemot andra.

Jaja, hur som helst. Igår var jag jättesjuk, och idag var jag lite sjuk. I morgon ska jag kämpa tappert.

Pedofobi

Jag har en så rolig bild på min dotter när hon dansar Rock´n roll.. =D Jag skulle gärna visa den för världen men tycker att det känns alldeles genomruttet att nån skulle kunna tänka förbjudna tankar om henne när hon står och vickar på sina höfter. Är jag larvig..? Är jag ett offer för pedohetsen? Jag vet inte, men gu nåde den som ens i tanken ofredar min dotter. Jag måste göra allt jag kan för att förhindra det så tyvärr får ni inte se henne dansa Rock´n roll!

Men ni kan få se henne hoppa studsmatta


Lycka

Till och med två dar senare så blir jag glad i själen av att tänka: 3-1.

Mitt liv just nu


Ja, köksbordet fullt av beg skor på tork kan väl bara hända en inbiten traderare...? =D

RSS 2.0