Det är alltid värre på insidan

Jag brukar tänka om människor när de är elaka, dryga eller bara allmänt jävliga att det måste vara ännu jobbigare att vara en så hemsk människa! Med mig är det så - jag är ju som bitchigast och hemskast när jag mår som mest piss. Och inte blir det bättre av att jag inte ens lyckas uppföra mig och vara trevlig. Och om ni alla där utanför mig tycker att jag är jobbig ska ni veta att det förmodligen är hundra gånger värre på insidan.

Eller det behöver inte ens vara så att man är jobbig - tänk den gamla farbrorn på bussen som tar tre timmar på sig att kliva av. Alla suckar stressat och tycker att han är en pest - hur pestigt måste det inte vara att vara den som får alla att sucka bara för att man inte är världens snabbaste längre?!!

Eller, det gäller ju Freja idag oxå - när jag tycker att hon är en pestråtta som sparkar och slåss när jag försöker bära med mig henne hem från dagis. Hur kändes det inte inuti henne - förmodligen hundra gånger värre än hon lyckades förmedla till mig.


Det är alltid värre på insidan - kom ihåg det!

Kommentarer
Postat av: SVÄGERKORNA'S VIKTKRIG / ERIKA

Hej! :)

Ja visst är det ett bra sätt att leva enligt :) Ah se där, grattis till bebisen. Förstår det kan vara svårt. Jag vräkte i mig hydrisar när ja va gravid, båda ggr.

kämpa på!!!:)

kram

2009-08-27 @ 13:09:29
URL: http://svagerskorna.blogg.se/
Postat av: mamsen

SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅn sant som det är sagt:-)) LOVE YUO

puss

2009-08-27 @ 13:57:00
Postat av: mamsen

SÅÅÅÅÅÅÅÅ sant kan inte förklara det bättre själv LOVE YOU Puss&Kram

2009-08-27 @ 14:01:24
Postat av: Anonym

Hej :)

Jag har nu en tävling där du kan vinna ett par rosa hörlurar med blingbling..http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavling-rosa-horlurar-med-blingbling.htmlVad gärna med =)

Kram//M

2009-08-27 @ 17:52:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0