Jag drömde

Usch, jag drömde att Freja bestämt sig för att alltid springa, alltid, alltid och gärna där man inte får springa.

Och jag hade blivit stor som ett hus, med en växande krake i magen.

Och hon kom på att hon lyckades springa fortare om hon jagade bilar. Min tvååring sprang på motorvägen och jagade bilar. Hon var extremt snabb och alla som såg henne häpnade bara över hennes framfart och förundrades över att en sån liten människa kunde ta sig fram så fort, utan att trilla. Så ingen försökte stoppa henne och jag såg gång på gång hur hon med nöd o näppe lyckades ta sig fram oskadd mellan alla bilar som körde motorvägssnabbt! Så jag fick försöka springa ikapp henne. Och med mitt trasiga knä och världens största bebismage i vägen var ju mina förutsättningar att hinna i kapp världens snabbaste Freja ganska små.

Jag fick till slut stopp på henne när hon var tvungen att sova, och faktiskt ville upp i min famn. Skitunge.


Usch, jag svettades när jag vaknade. Kan nog känna mig nöjd med att ha gjort ett träningspass i sömnen.Som psykologwannabe tolkar jag det som att min lilla skrutt håller på att växa ifrån mig med raketfart.

Och så är det ju.

Älskade unge!

Kommentarer
Postat av: En storasyster

Hm...det är underbart med drömmar! Själv så flyger jag!!!! kram

2009-08-13 @ 09:59:15
Postat av: Nettan

Flyga är bra! Vem vill inte sväva fram, liksom?! :)Påminner mig om en dröm G hade - han svävade fram, sittandes en bit ovanför marken.. medan han målade, klappade katter och levde livet. Kan du föreställa dig honom i skräddarställning? :DPuss på dig!

2009-08-13 @ 18:21:56
URL: http://tankerummet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0