Grisen och 50öringarna

Jag gjorde en spargris för en evighet sen, som numera är känd som Grisen med stort G. När kusin Emil var liten så matade han och bajsade grisen så fort han fick en chans. Freja gillar oxå Grisen, men numer är han så tung så ingen unge orkar bära på honom själv! Och han är i ärlighetens namn ganska sliten, men söt ändå! :)I helgen fick jag ett ryck och kände att vi måste tömma vår fina spargris på gamla bruna 50öringar, för de kommer snart vara ogiltiga - och vem vill ha pengar som inte är värda något?!Sagt och gjort. Jag fyllde en liten plastpåse med 270 st fula små femtioöringar och gav dem till Göran.  -Det är ditt jobb att växla in dem här nånstans. Puss! 


När Göran kom hem från jobbet så gick vi iväg till lill-ICA och på vägen dit berättade Göran om knäppskallen på Shell som nästan vägrat ta emot mynten som betalning. Han var så otrevlig så Göran blev triggad att verkligen stå på sig för sin rätt att betala bensinen med 50-öringarna. Efter lite munhuggande så fick Göran till slut rätt. Han såg att de hade massor med 50öringar och att killen fick fylla både ett tredje och ett fjärde fack med våra mynt.

När vi sen stod i kassan på ICA och skulle betala så frågade kassörskan om vi hade 2:50 löst, eftersom hon hade slut på 50öringar! Tyvärr hade varken jag eller Göran det. Och inte heller den andra kassörskan! Så vi fick 8kr tillbaka i växel- och tjänade alltså 50 öre!

Vad vill Karma säga..? :)


Kommentarer
Postat av: Marlie

Haha... :) Mattias tyckte det här var roligt, han som knapp köper en liten mjölk med mynt för att han tycker det är pinsamt :)Puss på er!

2009-08-24 @ 18:50:12
URL: http://marliie.bloggagratis.se
Postat av: Be

haha cute ;)

2009-08-24 @ 19:07:35
URL: http://onelittleword.blogg.se/
Postat av: En storasyster och svägerska

Ja vad säger man! Om det är någon som kan se totalt oförstående ut så är det G. Minen när killen på Shell inte vill ta emot påsen torde vara klockren! Du e bäst G!

2009-08-24 @ 19:16:51
Postat av: Linda Q

Haha :P

2009-08-24 @ 20:33:59
URL: http://lindaq.se
Postat av: Nettan

G tackar för komplimangen, svägerskan! :)

2009-08-24 @ 22:27:50
URL: http://tankerummet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0