LCHF-tåg och svartvitt tänk

Nu är jag på tåget igen. LCHF-tåget.

Jag tycker att det känns lite tokigt att inte äta frukt o grönt i större utsträckning, för det är ju det som ger starkast känsla av att man äter bra o nyttigt. Men efter att ha åkt LCHF-tåget hela hösten o gått ner nästan 15kg, sovit bättre o varit jämnare i humöret än nånsin förr, så vet jag hur bra jag mår av LCHF. Göran snarkar inte ens när vi äter LCHF - och det är nästan mer anmärkningsvärt än något annat.. =D

Så, nu säger jag hej då till alla smarriga kolhydrater, och satsar på att må bra och gå ner i vikt. Skönt. Största utmaningen är att klara av att vara sjuk och inte ramla av tåget. Jag ska dock försöka lägga mitt svartvita allt-eller-inget-tänk på hyllan, för även om jag snubblar lite behöver ju inte det betyda avhopp ju!

Tankens makt är stor och nu ska jag jobba på att visualisera mig själv som smärt o smidig, men det lustiga är ju att jag känner mig inte så fet som jag faktiskt är. Jag är ju jag, liksom, och jag har inte insett att jag blivit en valross - när blev jag det? Men, jag ska titta spegelbilden i vitögat och ha mitt tänk med på LCHF-tåget och inte snubbla på några mentala fällor.

Heja heja!

Kommentarer
Postat av: Marlie

Jag hejar på er! Tycker verkligen ni är skitduktiga!!! :)

2009-02-24 @ 21:39:43
URL: http://marliie.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0