Människor.

Det finns människor av alla sorter. De bästa är de som får en själv att känna sig bättre, men de allra flesta människor kostar energi. Vissa är värda energiåtgången då de fyller på annat vid behov, t ex min syster som allt för ofta maler på om sina problem o bekymmer o kostar mig en massa tålamod. Hennes kramar när jag är nere är värda hur mycket tålamod som helst.

Jag sållar hårt och försöker att bara ha människor i mitt liv som inte kostar för mycket. Men det är svårt. För jag väljer inte alltid vilka människor som ska finnas i mitt liv. Just nu finns en gammal pensionerad satkärring i mitt liv o spökar och stjäl energi. Hon var sambo med min mans far. Farfar finns inte mer. Men han spökar inte, nä, det gör hans elaka ex (eller vad sjutton man kallas när döden skiljt en åt). Blä. Vad gör jag åt det..? Just nu, inget. Hoppas hon försvinna bara farfar får komma i jorden. Det borde hon väl, men jag känner mig inte säker. Hur som helst tänker jag försöka stänga ordentligt om mina energiförråd efter begravningen så hon inte kan komma åt dem även om hon kommer försöka.

Min dotter står för den absolut största omsättningen av min energi - gosh vad hon kostar på när hon vägrar sova o speedar i 390. Men attans, hon fyller upp mina förråd till britningsgränsen när hon somnar tryggt vid mitt bröst!
 


Tankerummet

Här tänker jag.

Men jag vill inte synas, bara höras lite, lite. Mest bara tänka.

Som Nalle Phu - tänk, tänk, tänk!

Min plats för mina tankar.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0