en bra dag

Ja, tänk om man var en Blondinbella och kunde blogga om allt fantastiskt som händer hela tiden. Mitt liv är så himla stillsamt just nu att jag inte ens har ett cafébesök att skriva om. Det mest spännande som händer här är när brevbäraren kommer med posten, typ. Ibland plingar det till och med på dörren - men det är bara nån snäll granne som vill tala om att katten vill in.

Jag vet att många skulle få lappsjuka och lida av att själen tvinar bort i denna stillsamhet. Men inte jag. Jag är faktiskt helt nöjd med mitt liv och min lugna tillvaro. Visst är det trevligt när något händer, men jag behöver absolut inte jaga efter skojsigheter för att tillfredsställa något behov. Jag mår bra så här! :)

Idag har vi gjort trolldeg, läst böcker, klippt o klistrat och gosat på sängen. Vi har lunchpaus just nu och ska snart ut o leka med geggamojja i sandlådan. Och sen vill Freja upprepa gårdagens succé med mellis på hennes rum. En bra dag!

Hoppas ni alla har en riktigt bra dag! Puss!

Kommentarer
Postat av: Storasyster!

Åh vad jag är avundsjuk på dig som bara få ha det lungt o skönt hemma! Nä glöm Blondinbella och alla som bara far runt..............Kram till värdlens bästa syster!

2009-11-17 @ 14:22:03
Postat av: mamsen

Ja du Jeanette du det är livskvalite det liv du lever:)) Men det jag inte fattar är hur hon "Blondibella" kan tjäna så stora pengar på bloggandet ?????? Sa G att ni får ta badkaret :)) Massor med tankar Pussar&Kramar Mamma

2009-11-17 @ 15:09:11
Postat av: Nettan

Jag tror att det är genom reklamen på bloggen som man tjänar pengar, och med så många läsare som hon har blir det nog en rejäl peng. Dessutom har ju just Blondinbella flera andra företag som hon tjänar pengar på - bl a bellme.se. :)

2009-11-17 @ 18:32:18
URL: http://tankerummet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0