Jag är gravid!

Jag är gravid! Och det är kul nästan jämt. 

De svullna benen har anlänt och jag roar mig med att trycka med fingrarna på smalbenen och göra djupa gropar som tar en evighet på sig att försvinna. När jag klär av mig ser det ut som om strumporna tagit en tugga av benen! Bebis börjar bygga muskler, och det känns med besked. Men jag är än så länge bara glad åt sparkarna o tycker det är mysigt att ha lite direktkontakt med liten!

I morgon ska vi på UL o få veta om det är en lillebror eller lillasyster. Det är märkligt hur mycket det kvittar vilket det är, men ändå väcker tankar om kön hur mycket känslor som helst. Jag önskar att jag hade ett större sinne och kunde se förbi könsfrågan och bara älska min bebis no matter what kön it is!Allt om barn skriver de om de nio bästa sakerna med att vara gravid:

1. Du kan sluta vikthetsa. Det kanske funkar om man har ett normalt BMI, men när man nått mina höjder åste man ju för f*n alltid tänka på vad man äter. Och jag vet måååånga som fått skäll av MVC för att det gått upp för mycket i vikt - det aktar jag mig extra för! Pust.

2. Det är meningen att du ska vila - kan nån vara snäll och tala om det för Freja..?!!

3. Kompletta främlingar tittar på dig - och varför skulle jag vilja det..???

4. Du får VIP-behandling - va, vadå..? Vart ansöker man om det?

5. Din hy kan förbättras - det finns inte en chans på jorden att min hy skulle sluta tro att jag fortfarande är en fjortis! Jag tror det när jag ser det!

6. Dina bröst blir större - och tyngre, och det blir om möjligt ännu svårare att hitta en skön behå som inte ser ut som om jag hittat den i tant Agdas byrålåda!

7. Du har en bra hårdag varje dag - det måste vara nån som skämtar, eller så är jag inte gravid ändå, eller..?!

8. Sexlivet kan bli bättre - G hälsar med en fnysning!

9. Du bär på en hemlighet - jag har många hemlisar, men ingen som handlar om bebisen i magen!!!


Nä, det var banne inga bra anledningar. Det bästa med att vara gravid är att veta att det ska komma en liten bebis i slutet och det räcker för mig! :)Kommentarer
Postat av: Marlie

Skrattar så ögonen tåras :) Ärlighet varar längst, men ibland låter du bitter ;) :) :DPusspuss!

2009-11-18 @ 10:09:52
URL: http://marliie.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0