Jag håller på att tappa..

..tron på mänskligheten.

Idag var öppna förskolan stängd pga sjukdom, så Freja o jag gick till centrum istället. Vi fikade med goda kakor, lånade en massa böcker på biblioteket och handlade lite på ICA. På stora scenen på torget i centrum så har de mysat till det med heltäckningsmatta och en cool soffgrupp, där man kan koppla av lite på shoppingturen. Freja kommenterade detta och var tydligt nyfiken på det hela. Men hon var försiktig och vågade inte gå upp o undersöka. Jag pushade henne och fick henne till slut att springa lite runt hela arrangemanget. Och hon fick blodad tand o sprang några varv. Scenen ligger fönster i fönster med en restaurang och det dröjde inte länge förrän en surig gorilla med grönt förkläde kommer ut. Han ställer sig kaxig med armarna i kors och bara stirrar ner Freja. Det var så jag blev illa till mods x antal meter därifrån. Freja kom springande till mig med gråten i halsen och sa att han var lite läskig och att hon blev orolig. Fy fan. Mitt hjärta brister för min skrutt.

Varför måste idioten vara så råbarkad?!? Kunde han inte snällt be henne sluta springa om det nu störde honom..?!! Världen är ond och jag vill veta var det finns nån snällhet kvar.

Kommentarer
Postat av: Moster! Storasyster!

Nä syrran, gör inte det! Det måste få finnas hemska människor för att vi som är underbara ska synas! Frejsan kommer aldrig glömma den hemska gubben, precis som vi hade i vår barndom, läskiga människor som var i vår omgivning. Minns du Tuppen?.....Kram älskar er mest

2009-11-12 @ 10:36:04
Postat av: Nettan

Tack för kloka tankar, syster! :) Men tuppen var ju inte särskilt farlig, mest en missförstådd dumdom! ;) Jag var mer rädd för honom innan jag träffat honom första gången.. :D Älskar dig! Puss!

2009-11-12 @ 13:21:26
URL: http://tankerummet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0