Nettan recenserar

I kväll vid nattningen läste jag två böcker som jag minns med värme från min egen barndom, och ännu en vem-bok. Tre lättlästa böcker, eftersom Freja var väldigt trött men envisades med att vi skulle läsa just tre böcker.Vems mormor: En mysig vem-bok som handlar om att dela sin mormor med en kusin, som dessutom är så dum att hon kallar mormor för farmor! Jag tycker det är lite extra roligt att höra att Frejas kusin Tuva oxå hittat vem-böckerna och gillar dem! :) Klart läsvärd!

Emma tvärtemot: Jag minns den här boken som min favoritbok från när jag var liten. Freja har gillat den sen jag läste den för henne första gången när hon var runt ett år. Och den har funkat alltid. Det är en bok som liksom "Totte är liten" rabblar motsatser, men det är sån bra knorr på motsatserna att det funkar kanonbra! Köpvärd! :)

När lilla Anna var förkyld: Lilla Anna-böckerna är gamla, den här är skriven 1966 - tänk att de håller så bra än. Och faktiskt, när jag läser Lilla Anna nu som vuxen o tänkande så fascineras jag lite över att barn gillar de så mycket - berättelserna är väldigt "upprepliga" och ganska tråkiga. Men det är väl något i det repetetiva som ändå roar de små. Freja gillar Lilla Anna, och om jag stänger av tänket lite så gör jag det med. Just den här Lilla Anna- boken är rolig för man får nysa mycket.. :D Läsvärd!

Kommentarer
Postat av: Marlie

Saga älskar också Vem böckerna :) puss!

2009-11-22 @ 08:27:02
URL: http://marliie.bloggagratis.se
Postat av: Storasyster!

Det gjorde Wilma med! Puss

2009-11-22 @ 09:25:37
Postat av: Nettan

Ja, vem gillar inte Vem-böckerna..? ;)Men om inte jag missförstått det så har V o Tuva letat rätt på de böckerna efter att ha blivit tipsade här i min blogg! :)Puss på er!

2009-11-22 @ 10:40:20
URL: http://tankerummet.blogg.se/
Postat av: Veronika

jo syster de stämmer faktis, hade dålig koll på vem :)Men nu läser vi vems mormor och vem blöder, men just mormor boken är en favvo, men tuva hackar upp sig på att man helt plötsligt läser farmor så då säger hon farmor hela tiden:)puss

2009-11-22 @ 20:42:26
URL: http://frulandstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0