Nettan recenserar

Kvällens nattningslektyr:Busiga bebben: En bok vi fått låna med anledning av att vi har en busig bebbe på tillväxt i min mage. Freja gillar den mer än jag, förmodligen delvis för att hon är förtjust i att få öppna luckor - och det här är en bok med små luckor där man får kika in i mammas mage. Jag stör mig lite på att den är så fantasifull, och tycker den kunde varit mer lite mer realistisk. Men jag läser den så klart med glädje och förmodligen lär sig Freja en del om lillebrors liv i magen. En helt okej bok, läsvärd, men gråt inga tårar om ni missar den.

Vem knackar på dörren: En miffybok i pekboksform. I dont like Miffy. Men den här är avsedd för små barn/bebisar och funkar bättre än de som är avsedda för lite större barn.

Kråkes toa: Jag är inte nån fan av Kråke heller. I alla fall inte när det gäller Kråke för små barn, för de är så ryckiga och innehållet känns aldrig helt utan boken sensmoral hinns inte riktigt med. Men Kråke för lite större barn är betydligt bättre och uppfyller mycket bättre det pedagogiska ansvar de utger sig för att ta. Den här kråkeboken handlar om blöjor o var man kan kissa. Känns helt oaktuell för vår del, men jag vet inte om jag hade uppskattat den mitt under "blöjavvänjningen" heller. Freja gillar den sådär, det finns Kråke-böcker hon gillar betydligt mer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0