Nettan recenserar

Igår kväll läste jag tre bra böcker för Freja:Jag vill ha lampan tänd: Jag är generellt ganska anti mot allt prinsessigt eftersom jag tycker att prinsessrollen är ganska hämmande för en liten tjej. Men den Lilla Prinsessan är en kavat, viljestark och cool liten tjej som bryter mot den traditionella bilden av en prinsessa. I den här boken så är prinsessan rädd för spöken som kan finnas i mörkret, men på ett bra sätt kommer prinsessan över sin spökrädsla - och Freja har anammat hennes tänk och själv blivit mindre rädd för spöken tack vare denna bok! Jag tycker generellt att tv-programmen är lite bättre än böckerna, men å andra sidan läser jag betydligt hellre böcker för Freja än slår på tv:n.. ;) Klart läsvärd!

Totte och Malin: Det här är en jättebra bok - om man tar sig friheten o gör om texten på ett par ställen. T ex så använder de andra ord för snopp och snippa, men då gör jag gladeligen om texten! Freja har dessutom, en gång för länge sen, bestämt att det handlar om Fredrik och Freja - så jag läser om dem istället för om Totte o Malin. Freja älskar den här boken! Klart läsvärd!

Mulle Meck - biltvätt: Det här var en av Frejas absoluta favoritböcker när hon var en liten skrutt, och hon kan gärna höra den ibland, men mer av nostalgiska skäl än av att boken är så bra. Men jag gillar den här boken oxå, den är skön att läsa och gör till och med en biltvätt lite intressant. Läsvärd, men mer för ettåringen än treåringen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0