Potatis

Jag tycker inte om kokt potatis. Potatis i andra former kan vara gott, men pasta och ris är ju ändå så mycket godare. På låg- och mellanstadiet så hade jag såna riktigt elaka mattanter - såna som man kan klä ut sig till på Halloween o skrämma både vuxna o barn! Man var tvungen att ta minst en kokt potatis - och det var såna riktiga mardrömsäckelgula potatisar. Jag slängde den 95% av alla gånger - och 5% så blev jag påkommen o fick inte slänga potatisen.

Jag fick sitta kvar i matsalen tills jag ätit upp potatisen. Och Hitler-tanterna hade på något konstigt vis övertaget över lärarna så det kvittade om jag missade både en o två lektioner - potatisen skulle ätas upp! No mercy. Jag kväljdes o nästankräktes, och åt potatisen i så små bitar att den nästan smakade saliv istället. Det var ett helvete. Och allt fick sin ända när min storebrorsa lärde mig sitt bästa knep - torka dig om munnen och spotta ut potatisen i servetten! Jag är än idag oändligt tacksam, käre bror! :)Men min dotter är av en helt annan kaliber. Hon bokstavligen älskar potatis.


Hon bangar inte äta en potatis som om det vore ett gott äpple! Urk. :D <3


Kommentarer
Postat av: mamma

Älskar henne :)) puss

2009-11-24 @ 19:56:44
Postat av: Marlie

Haha, det hade lika väl kunnat varit jag som skrivit det, och servett-knepet fick även jag lära mig.. Av Veronika, dig eller Ulrika skulle jag tro :)Och precis som Freja, Saga älskar potatis. puss

2009-11-24 @ 20:36:28
URL: http://marliie.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0