bebisen

Bebisen är inte mer än ett äpple tungt, men påverkar mitt liv i väldigt hög grad redan:

*Flera gånger har bebis avslöjat mig när vi lekt kurragömma. Jag står snyggt o prydligt dold bakom ett skåp - men nog sjutton kikar bebismagen fram och avslöjar var jag gömt mig! Dumt.

*Jag sover hur gott som helst på soffan mellan 23 o 02. När jag sen smyger in i sängen för att sova sådär riktigt gott så kan jag inte ens nästan somna om. Jag blir klarvaken och hur pigg som helst. Var likadant med Freja i magen. Jättedumt.

*Jag obsessar pojknamn. Hur sjutton ska jag komma på ett fint pojknamn till en lillebror, som helst är både fornnordiskt och lite mytologiskt. Oden är inte fint hur ofta man än upprepar det för sig själv. Och Tor är bara för himla passande och matchat med Freja så jag klarar inte ens att upprepa det för mig själv för att se om det kanske låter fint sjuttioelfte gången.

*Jag tänker inte längre på tid och månader som vanligt folk - December och juletid betyder runt v30 - bebis skulle nog överleva om h*n kom ut. Februari= sluttampen, och hur ska det gå att ha Freja hemma och vara höggravid?!. Mars - kan jag verkligen komma att bli mamma till en fisk..?!

Kommentarer
Postat av: [VVV]

Svårt det där med namn.. Den här listan har vi haft hjälp av.

Postat av: Nettan

Hej!Enligt mig så finns det bara ett enda givet fornnordiskt pojknamn och det är Loke... Passar bra ihop med Freja oxå!Kram

2009-10-25 @ 15:42:44
URL: http://www.skorpan.bloggplatsen.se
Postat av: Marlie

Jag skriker NEEEJ Nettan!! :D Inte Loke, då är det andra hundra gånger bättre! :D pusspuss

2009-10-26 @ 16:56:15
URL: http://marliie.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0