Blind, döv, stum o dum

Kärleken är blind påstås det. Jag skulle vilja påstå att den är både blind, döv, stum och dum!

Min älskade man ringde och bokade tid för kastrering, öronmärkning och vaccinering av Lilla Blå förra veckan. Vi fick en tid idag och han hade tänkt att komma sent till jobbet för att kunna lämna kisse hos veterinären 8.30. Snäll som jag är erbjöd jag mig såklart att lämna katten själv, det är ju bara en halvtimme bort och jag kan må bra av lite morgonmotion. Så långt allt väl.

Jag klädde en motvillig Freja, stängde in en ännu motvilligare Lilla Blå i kattburen och gick ut bara för att mötas av snöblandat regn. Jag påminde mig att andas, fräste lite hårt åt Freja - plåstrade om och bäddade ner henne i vagnen under regnskyddet. Fick bära den stora, tunga otympliga buren, och kämpade mig sen igenom en nästan halvtimmelång promenad. När jag kom till veterinärkliniken vid halvnio - punktlig som alltid så förvånades jag av att de öppnade först kl nio. Jag ringde G för att kolla om han hade fått några instruktioner och om han hade deras telefonnummer. Han hade noll koll. Jag sms:ade 118118 och ringde själv för att mötas av en väldigt tystlåten telefonsvarare - helt utan pip. Suck. Jag fick ett alternativt nummer och provade att ringa det med. Och där visste de precis vem Lill Blå är och sa att de väntade på oss - enda kruxet var att de fanns ute på Brevik!!! Alltså nån mil ut i bushen. Jag har förvisso en bil, men inget körkort så jag tror inte nån skulle uppskatta att jag stressade ihjäl mig för att om möjligt kanske hinna dit innan de stängde.

Hade nån frågat mig då om jag älskade min man hade jag nog tvekat. Men som tur är så är ju kärleken inte så klok så jag älskar ju min man, trots allt.Freja var en hjälte och gick hela vägen hem så kattburen kunde åka vagn. Vi tröstade oss på ett bra sätt när vi väl kom hem; kladdkaksbak! Inte mitt fel alls - G och Kraken får dela på ansvaret för det onödiga kolhydratintaget! ;)
Kommentarer
Postat av: mamsen

Finns inget att säga mer en ett ord.UNDERBARA......

Nettan&Freja .Vet inte om jag sagt till dig men ingen demens på Lelle skönt så numera får han en spar där bak :) Pussar i massor:)

2009-10-13 @ 11:25:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0