Dagsläget

Läkarebesöket gick bra. Freja har fått en ny medicin som borde ta bort utslagen effektivt. Det finns en risk att utslagen kommer tillbaka när vi slutat med medicinen om 6 dagar, men det bekymret får vi ta tag i då. Läkaren ville remittera vidare redan idag, men jag tvekade för sånt drar ju gärna ut på tiden och jag vill ha bort utslagen nu! Så han skrev ut den medicin jag fått tips om av spec.sköterska per telefon. Tyvärr ska tabletterna tuggas sönder och enligt Freja smakar de skunk. Men jag får belöna henne o kämpa på lite så hon klarar få i sig medicinen. :)


Mitt bäcken skriker för full hals att jag inte ska städa några fel klädkammare, eller köra tungt lastad barnvagn i uppförsbackar, eller sitta på golvet och helst inte röra på mig så mycket mer alls. Pust. Så om jag bloggar mycket nu beror det på att jag mest sitter still och gör som mitt bäcken vill. 

Happy onsdag folks!

 

Kommentarer
Postat av: Veronika

klart den är happy de är ju greys ikväll.skönt att ni fått hjälp.hoppas de ger sig.och att hon blir frisk!Men du får väl be om hjälp, hade gärna hjälpt dig att fixa din klädkammare!!!puss2009-10-14 @ 20:18:52
URL: http://frulandstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0