Diss: Lindex

Jag beställde lite kläder på Lindex hemsida. Bland annat ville jag ha en svart basic-tröja till Freja i strl 98. Jag klickade mig fram via Flickor-länken bara för att upptäcka att det inte fanns en sån tröja kvar, de var alla slutsålda. Då provade jag Pojkar-länken och där fanns det svarta basic-tröjor i alla storlekar. Jag beställde såklart en och kom nu efteråt att tänka på hur knäppt det är. Vi pratar alltså om en tröja till en treåring - borde inte flickor och pojkars tröjor vara desamma till så små barn..? Så vitt jag kan se i lekparken och på öppna förskolan är det ingen skillnad alls på pojkars och flickors kroppsbyggnad i den åldern.

Tydligen ska flickor ha smal passform på sina tröjor medan pojkar kräver rymligare tröjor:


Den till vänster är för pojkar o den till höger är för flickor, tycker Lindex. Vad tycker du..?

Jag tycker det är sanslöst. Låt barnen vara barn!


Kommentarer
Postat av: Storasyster

Tyvärr så är Lindex inte ensam! Suger totalt!

2009-10-29 @ 07:48:36
Postat av: Veronika

den skillnade jag tror är att tjej tröjorna är mer"figursydda" inte för att jag tycker att de ska va så jag köper kill tröjor till tuva om jag springer på någon fin, tycker de är helt sjuk!! sen att dom tror att alla tre åringar har samma kropps form, vet att jag hade ett helvete att hitta byxor till jonathan och vet att de säkert finns dom som har problem att få på sina barn dagens kläder, borde finnas med variation.Klart jag hör av mig om jag behöver hjälp men tror jag grejar de bara jag får tummen ur:) tycker oxå de är för långt mellan oss!!!puss

2009-10-29 @ 11:24:06
URL: http://frulandstrom.blogg.se/
Postat av: Ivana

Jag blir så förbannad. Förbannad för att det är så och förbannad för att sådana saker gör att jag blir rädd att skaffa barn och låta dem växa upp i sådan idiotisk värld. Hugga!

2009-10-29 @ 13:09:08
URL: http://ivanalipovac.com
Postat av: Irony by Linn

Jag håller med dig 100%!Ha det bra!

2009-10-29 @ 13:33:01
URL: http://linnedins.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0