Goda grannar

Min änglalika granne har tagit med sig Freja på prommis så jag kan få vila en stund. Och så Freja kan få lite frisk luft och tid med kompisar. Så skönt o bra! För en av de värsta sakerna med att inte ha nån släkt nära är att det faktiskt är svårt att få hjälp när man behöver. Jag har inte lätt för att be om hjälp o vägrar ofta in i det sista, men nu stod min granne på sig o jag är väldigt tacksam. Mest för att Freja får lite stimulans och jag slipper känna mig som världens sämsta mamma.

Mitt ryggslut/mitt arsle mår inte bra. Känns ungefär som om nån planterat in en bomb med nån riktigt frätande syra som läcker ut lite varje gång jag rör på mig, eller om jag är still för länge. Och så känns det samtidigt som om jag sitter fast i ett skruvstäd med hela mellankroppen - för jag har som en ihållande kramp som gör det extremt påfrestande bara att andas. Prata, skratta och vara människa känns som en omöjlighet. Men jag har en nystädad klädkammare.

Kommentarer
Postat av: Storasyster

Vad skönt med en städad klädkammare =)Var rädd om dig syrran. Skicka hit Frejsan o G i helgen så får du vara själv och vila lite......kram

2009-10-15 @ 18:05:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0