Karljävel

Håll nu i minnet att jag är en gravid kvinna med mycket hormoner rusande i kroppen.

MEN, varför i hela helvete kan min förbannade karlslok aldrig gå ut och ta _ett_par_öl, kolla lite fotboll, umgås med sina vänner och sen komma hem??? Jag blir så jävla irriterad på att han alltid måste "gå hela vägen" - det måste drickas så mycket som möjligt och komma hem så sent som möjligt. Helvete. Suck.

Hans försvar idag - men jag var ju inte redlös! Hade han varit redlös hade jag förmodligen blivit skyldig till misshandel av idioten. Grr. Jag kokar. Han kom hem fyra!!! Han tog Freja nya tandborste och stoppade i sin snus- och alkoholäckliga mun! Han snodde Frejas kudde! När jag lite lätt uppmanade honom att sova på soffan la han sig i Frejas säng - och nu luktar det gammal fyllgubbe där inne. Blä.

Fy fan!

Jag har skällt på honom, eftersom det inte riktigt är min melodi att hålla käft. Och till och med Freja fredsmäklare insåg att det var bäst att inte lägga sig i - hon bara tittade på mig och sa sen till sin pappa: lyssna nu för mamma är arg på dig! Min älskling! :)

Tack för att jag fick ösa ur mig lite. :) Nu ska jag klä på Freja och så ska vi ner till apoteket och köpa bättre salva, för utslagen har inte försvunnit det minsta. Fast kanske att hon kliar liiite mindre på dem. Men nu börjar mitt tålamod sina - nu vill jag ha väck de där jäkla prickarna!

Kommentarer
Postat av: mamsen

JA DU HJÄRTAT DEN SOM KAN GE DIG SVAR PÅ DETTA VET INTE JAG :-(( Men känner otroligt med dig :( DET ÄR NOG SÅ ATT KARLAR ALLTID ÄR BARN :( ÄLSKAR DIG HJÄRTAT :) pussar & kramar i massor även till Freja

2009-10-11 @ 12:00:04
Postat av: Nettan

Ja, barnrumpor är de allt! Men till G´s försvar ska jag säga att han varit uppe sen nio och varit en bra pappa! Många karlslokar sover ju dessutom bort hela dagen efter.. :( Puss på dig, mamma!

2009-10-11 @ 12:36:55
URL: http://tankerummet.blogg.se/
Postat av: Johanna

Jadu, det är inte lätt alla gånger..... Kram på dig!!

Jag har mailat dig ang. allergier...

KRAM & GOD NATT!

2009-10-11 @ 22:50:48
Postat av: Hanna

..jag hade blivit lika galen jag!! Fast inte sagt nått - du känner ju mig. PUSS!

2009-10-12 @ 11:51:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0