vem är det som är gravid här?!

Jag vet inte vad som hänt med Freja, men shit vad hon är hungrig!

I söndags åt vi middag i Bålsta och Freja åt enligt G mycket mat. I bilen på vägen hem nån timme senare sitter hon och beklagar sig över att hon är hungrig. Vi köper ett Happy Meal åt henne och när G efter en stund frågar om han får smaka en morot kan jag bara konstatera att morötterna är slut. Då ber han om en pommes, men de var oxå slut. Ungen åt upp precis allt - det enda hon ratade var boken, för den såg läskig ut.

Igår morse åt hon dubbla portioner havregrynsgröt vid åtta för att två timmar senare sluka två stora smörgåsar på Öppna Förskolan. På vägen hem vid halvett grät hon av hunger.

I morse vaknade hon vid halvåtta och det första hon bad om var korv o makaroner, och eftersom jag är en sån god mor gick jag upp och lagade mat åt henne. Hon slukade en portion utan probs. Och ber om mer. Två portioner yoghurt senare så är hon nöjd. En stund. Vid tio börjar hon tjata om mat igen, och hon får en stooor portion rester från gårdagens middag och slukar allt. Vid tolv bad hon om mannagrynsgröt och åt upp en normal portion. Och frågade efter mer.

Nån som har något bra förslag på mellis åt en omättlig unge..? :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0