Förlåt! ^^

Freja har väldigt lätt för att säga förlåt. Hon säger det nästan förebyggande emellanåt, när hon känner att det är lite dåliga vibbar i luften. Och när hon gör bus kan hon säga förlåt och sen fortsätta med buset, och om jag då kommenterar det får jag ett ännu mer uppriktigt "förlåt" och ofta oxå en puss - och sen fortsätter hon med sitt bus i alla fall. Skruttunge.

Så jag har bett henne spara på sina förlåt, tills de verkligen behövs och tills hon verkligen menar det. Det är ett ord som betyder mycket. Hon förstår nog inte riktigt vad jag menar.

Ikväll när jag nattade henne så låg hon på min arm när jag behövde byta ställning. Jag drog undan min arm, men lite för häftigt så hon rullade in i sänggaveln och slog sitt huvud. Jag kramade henne direkt och sa så klart förlåt för att jag gjort henne illa. Hon mumlar då något mellan snyftningarna och det dröjer en kort stund innan jag hör vad hon säger:

-
spara på dina förlåt, mamma!TILLÄGG: Jag läste just igenom detta inlägg själv och det låter ju nästan som att jag gör henne riktigt illa, men så är det inte alls. Hon rullar bara lite lätt in i sängkanten med huvudet före och att hon snyftar beror mer på att hon är ruggigt trött, men inte vill sova. Jag är en god mamma som är rädd om min skrutt. Så nu ingen tror något annat! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0