Jag har landat lite

Det känns lugnare nu, när jag bestämt mig för att inte bråka med Freja om dagis.

Och så kom jag på att det är förmodligen tusen gånger jobbigare för henne, på insidan, och det gav mig nytt tålamod, och en nytändning som mamma. Jag har också fått lite distans till allt och kan förstå lite bättre vad som händer med Freja, mig och oss tillsammans.

*andas ut lite*

Kommentarer
Postat av: Storasyster

Jag tyckte det lät bra idag när vi pratade! Lita på magen syrran! Den säger alltid rätt! Älskar er mest!

2009-09-29 @ 23:48:49
Postat av: Nettan

Ja, magen är klar med vad den vill så jag får väl ringa kommunen i morgon o förklara läget. :) Älskar dig med! Puss!

2009-09-30 @ 00:01:06
URL: http://tankerummet.blogg.se/
Postat av: Jonas, Johanna & barnen

Ska ni verkligen säga upp dagisplatsen?

Jag förstår att det är skitjobbigt och jag vet ju att du är hemma så att hon inte måste gå där....men jag tänker på den dagen som du skrev om när du mutade henne med chokladbiten och hon sen inte ville gå därifrån för det var roligt.....

Hon vill ju någonstans i sig själv vara på dagis, med alla kompisar & äventyr....samtidigt som hon såklart vill vara med sin älskade fina mamma, för det är ju det som har varit hennes liv och helt plötsligt så händer det något nytt och mamma är inte där hela tiden. Klart det blir protester.

Självklart ska du göra som känns bra för er och jag hoppas att Freja & du kommer till ro igen.Du är en jättebra mamma Nettan, glöm aldrig det!Många kramar Johanna.

2009-09-30 @ 09:05:21
URL: http://www.mingoafamilj.se
Postat av: mamsen

Ja vi pratar ju inte verbalt men våra sista SMS säger allt tycker jag VEM skulle klara allt detta inte ens en vuxen med alla förändringar sen är ju Freja en lite unik tjej som tar in väldigt mycke :-)) Kramar ÄLSKAR DIG/ER

2009-09-30 @ 09:06:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0