Lite mindre trött

Livet är ganska gott. Mamma är här och lättar upp, vilket var precis vad jag behövde. Hon städar, plockar o diskar så jag kan ärligt säga att vi sällan skådat sån ordning här hemma! Och hon leker med Freja och har gott med tålamod när mitt tryter. Och hon fick iväg mig att köpa en ny tvättmaskin- det må vara tantvarning, men ack vilken ren o skär lycka det är att ha en sproilans ny tvättmaskin! :)

Såhär söta är Freja och mormor tillsammans:Freja är förkyld som sjutton och världens gnälligaste unge - och trots att hon inte gnäller särskilt mycket efter nappen så saknar jag den ganska ofta. En napp är inte bara till för ungen, det kan jag lätt konstatera. Och jag kommer på mig flera gånger om dan med att leta efter nappen! :D

Idag hörde vi från tomten och Freja blev väldigt glad och lekte glatt med sitt nya dockskåp:I morgon väntar moster- och kusinbesök - det ser vi fram emot! Fastän att G är dummis och tänker jobba. Jag tror att han har förstått att det är läge att jobba liiite mindre nästa vecka. Jag känner mig faktiskt lätt övergiven när han banne aldrig är hemma.


Och så vill jag passa på att gratulera Spiderchick som blivit mamma till en liten SpiderBoy! Så himla roligt! Jag hoppas att lillkillen växer på sig snabbt och att de får må bra tillsammans! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0