IKEAbesök

Idag firade vi G´s sista semesterdag med ett besök på IKEA. Freja har länge tjatat om att få leka på Småland och idag skulle hon äntligen få det. Hon sprang in utan att se sig om och som tur är var vi lite nyfikna så vi stod kvar o tjuvkikade på henne lite. Och ungefär 15 sek efter att hon kommit in och stått o sett sig omkring så började hon gråta. Personalen såg henne inte ens så jag fick gå fram o påpeka det för dem. Hon fick följa med oss o handla istället. Men hon var inte på shoppinghumör så det blev en ganska snabb tur där inne. Jag skulle ha korgar till vardagsrummet - men rätt sort fanns inte kvar. Så vi småhandlade bara lite och det blev nog mitt billigaste ikea-besök ever - 338kr.

Vi åt oxå en rekordbillig lunch utanför kassan på ikea- 40kr tot. Det är billigt, men känns ju knappast nyttigt och bra.

Lillebror åkte sjal under hela besöket o knorrade inte en enda gång. När det blev tråkigt att stå i kasskö så somnade han istället. Guldunge! Det har hittills varit lite väl varmt att bära i sjal, men nu ska de absolut användas lite mer flitigt!

Kommentarer
Postat av: Hanna

I LOVE IKEA! Har dock aldrig haft ett sånt billigt besök!

2010-08-12 @ 08:20:40
URL: http://omdulamnademignu.bloggplatsen.se
Postat av: Syster Lotta

Köpte du tvättlappar? <3 <3 Puss!

2010-08-12 @ 12:41:06
Postat av: Nettan

Haha, nä, men sist jag var där köpte jag två förp o har fortfarande inte öppnat det andra. :D

2010-08-12 @ 13:06:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0