Oj, jag glömde visst bloggen!

Oj, vad lustigt. Jag har nästan inte tänkt på bloggen på flera dagar. Kanske har det å göra med att jag knappt fotograferat nåt heller. Jag vet inte, men det finns ett klart samband mellan blogg o kamera. :)

Nu är jag här i alla fall och har en del att tömma huvudet på innan vi åker på husvagnssemester i morgon! :D

Regnet öser ner här idag, och det är banne lite knepigt att ha bebis i regnväder. För även om vagnen har regnskydd vill ju inte min lille pöjk sitta i vagnen hela tiden och tyvärr har han inga regnkläder. Tror inte ens det tillverkas regnkläder åt så små pluttisar! Tokigt.

Freja och G är iväg o handlar lördagsgodis nu. Jag vet inte vad som hände men jag har inte ätit godis alls sen i lördags. Det brukar vara en ständig kamp för mig att försöka låta bli godis, men plötsligt så var det hur lätt som helst. Jag åt två kakor igår när barnen fredagsfikade, men det är allt sen förra lördagsgodiset! Wow för mig! 

Vi har städat här hemma idag, och jag o G highfivar alltid när vi är klara. Känns trevligt. När vi var i sydamerika så lämnade vi vårt hem ostädat och stökigt, och det var obeskrivbart tråkigt att komma hem till en sopstation. Fy.

Jag återkommer ikväll! Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0