besöksrekord big time -> spridda tankar

Nu vill jag ha min blogg ifred. Inte vara en bricka i nån storbloggares spel. Fast jag gillar Egoina, och hon får vara dagens kalendertips. Lucka 12: Egoina - vald till Årets Blogg 2010 i Blogawards. En härlig ung tjej med småvrickad humor, skriver med glimten i ögat! Rolig läsning!

Och jag fick en kommentar om att mina barn är fula. Jag tog bort den. Så vet ni. För jag skiter blankt i vad främmande typer har å säga om mina barn, när de inte kan bete sig hederligt o schysst!

Jag har fått över tusen besökare här idag, 1052 när jag tittade nyss. Helt galet att folk springer in här bara för att nån säger åt dem. Jag kan inte annat än klura på vilket ansvar som kommer med det.

Nu hoppas jag allt återgår till det gamla vanliga. Jag vill skriva för mina nära o kära. <3

Kommentarer
Postat av: Storasyster Lotta

Förstår verkligen din integritet, men blir oxå lycklig av att många andra får ta del av dina underbart kloka tankar och ord. Bra att du tar bort kommentarer som inte är relevanta. Älskar dig mest syrran!!

2010-12-12 @ 18:19:44
Postat av: anna

Håller med, ta bort kommentarer som inte betyder är rätt.

Och inte för att det spelar någon vidare stor roll, men jag tycker dina barn är supersöta!Så, nu ska jag lämna dig ifred, haha, kände bara för att lämna av ett litet inlägg :)

All lycka!

2010-12-12 @ 18:43:01
Postat av: Nettan

Tack snälla Anna! :) Och du är välkommen tillbaka när du vill! :) Känns bara så galet att så himla många plötsligt är "hemma hos mig".. ;)

2010-12-12 @ 19:43:31
URL: http://tankerummet.blogg.se/
Postat av: mamsen

Det är så sjukt det var som när jag hade min blogg på super mysigt kort på Tuva o morfar och jag fick pedofil på hopp då slutade jag helt så mycke skadade människor finns i cyber världen :( Håller med dig skriv för nära o kära det är jag glad för att få ta del av :) pussar

2010-12-12 @ 21:19:49
Postat av: Hillevi

Och nu fick du en till! :-) Men jag lovar att jag är (förhållandevis) normal och inte ska skriva elaka saker.

Kan också lova att jag inte ska komma tillbaka om du inte vill. Eller, det vill jag inte lova, för den verkar ganska mysig, man jag ska försöka behärska mig och bara titta in då och då. Ok? :-)

2010-12-12 @ 22:43:52
URL: http://namligen.blogg.se/
Postat av: Petra

Tycker det är tråkigt att folk ska ha så mycket åsikter om saker dem inte behöver ha åsikter om. Ännu tråkigare blir det när dem kommer på att dem ska dela med sig.

Jag tycker att dina barn är jätte söta (dessutom finns det inga fula barn).Hoppas allt återgår till det vanliga igen! :)

2010-12-13 @ 10:00:04
URL: http://livetviapetra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0