Dagens inlägg

Dagens happening: avslutning på Frejas gympa. G berättar lördag efter lördag om vilka framsteg Freja gör på gymnastiken. Men idag var mamma (läs:jag) med och då kunde hon absolut ingenting. Eller jo, hon kunde gnälla o sura, men knappast något annat. Pust.


Ja, plötsligt var t o m balansgång var för svårt för bebisFreja.

Dagens tråkigaste:
G jobbar idag. Han kommer hem runt nio. Trist som f*n.

Dagens ansvarsfulla man: G. Vi har utgifter den kommande veckan som överstiger vår budget med ungefär 100%. Då är han en klippa o jobbar så mycket han kan.

Dagens taskigaste: Jag o Freja har ätit upp lördagsgodiset innan G ens kommit hem.

Dagens premiär: Joakim lekte på mattan i centrum för allra första gången! Skoj, tyckte han nog, men ägnade sig mest åt att flörta med mammorna som satt runt omkring mattan.
Dagens centrumevent: De hade dukat upp en julpysselhörna för barnen i centrum och Freja var inte sen att känna sig som hemma. Hon gjorde julkort o snögubbar, och jag matade lillebror. Och när hon jobbar som bäst på en glittrig julgran så stänger de verksamheten, helt utan förvarning. Men, se det gick inte Freja med på. Så de fick allt muta henne med diverse glittersaker så hon kunde göra färdigt sin fina gran hemma.

Dagens sömnstörning: Joakim vaknade mer än en gång i timmen natten som va. Tre snutt, och sen somna om. Och sen ville han starta dagen redan före sju. Och sen toppar han det med att bara sova middag en gång idag, i 45 minuter. All logik skulle väl peka åt att han är dyngtrött och kommer sova som en stock i natt. Jag tillåter mig tveka.

Dagens beska eftersmak: Dagens löpsedlar om idolvinnaren; återhittad kärlek o annat trams. Känns som om alla var fulla utom jag. Jag hoppas alla nyktrar till på bästa sätt.

Dagens konstiga: Min kropp. Ingenting känns normalt, och jag försöker klura ut om det är klimakteriet eller en graviditet som spökar. Jag vet inte vilket som känns läskigast. men förmodligen är det bara ännu värre pms än vanligt, suck.

Dagens största: Kartongen från lekmer.se. Nu väntar jag bara på att Freja ska somna tidigt nån kväll så vi kan packa upp paketet o slå in en herrans massa julklappar!

Dagens finaste kort:


Kommentarer
Postat av: Storasyster

Vaddå graviditet?? Coolt syrran :) Visst är dom tråkiga, tjejerna. Så där är Wilma oxå......Jag är aldrig med på hennes grejor....för hon bara gnäller.....Tur dem har sina pappor!

2010-12-11 @ 21:06:24
Postat av: Nettan

Graviditet är bara hjärnspöken, jag kokar snart över av pms o hormoner. :) Och, ja, tur att de har engagerade pappor!!! <3 Puss!

2010-12-11 @ 21:08:57
URL: http://tankerummet.blogg.se/
Postat av: Fru Berglund

Hihi, sötaste Joakim! Jag kan tänka mig att han charmade mammorna! :)

Vilken underbar bild på fina Freja :)Ha en trevlig kväll.

Kram.

2010-12-11 @ 21:47:14
URL: http://www.mingoafamilj.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0