en trött mammas babbel

Har ni sett krabbfiskarna nån gång på TV..? De är ute med sina fartyg o fiskar krabbor, och jobbar häcken av sig dygnet runt, typ. De sover i alla fall väldigt lite, och de kompenserar sömnbristen med mat. Kolhydrater i stället för REM-sömn. Och det funkar.  

Och ni vet väl oxå att det är ett välkänt tortyrmedel att ständigt väcka en som sover. En metod som används i krig även nu i våra tider.

Men, jag är bara mamma. Och min torterare är bara en bebis. Vad ska man göra för att härda ut detta?

Jag kan säga att fem-minuters-metoden inte känns så avlägsen längre.

Och nu kan jag dö, för jag trodde aldrig jag skulle ta dem orden i min mun.

Pust.

Och nu säger ni - sov på dagen, sov när han sover! Och jag säger bara Visst skulle jag gärna ta en tupplur, men när jag vet att en liten terrorist väcker mig i förtid så är det inte värt det. Bättre att hålla sig vaken och försöka äta, äta, äta. Det är bara synd att det inte finns nåt att käka här idag. 

Pust.

Nu ska jag fixa lunch till bebisen. 

Puss. 


Kommentarer
Postat av: Storasyster

om du kan dö....gissa då vad jag kan...som faktiskt utförde 5-minutersmetoden på min 23åring. .... även du kan ju prova gå ut och gå (hm i mörkret...tänkte inte på det).....så får G fixa nattningen....Du står ut syrran!! Banne du är ju en Janson!!! PUSS

2010-12-08 @ 13:14:11
Postat av: Hanna

Jag vet exaaakt hur du känner det. Det är som terror, kroppen liksom lägger av. Be om barnvakt nån dag så du får sova utan nån eller nått som stör.. KRAM!!

2010-12-08 @ 13:59:17
Postat av: Nettan

Tack snälla ni för ert fina stöd! <3 Jag vet ju att de flesta går igenom detta, men det känns banne inte så när man är mitt i det. Tack för att ni vidgar mina vyer! Kärlek! <3

2010-12-08 @ 20:52:59
URL: http://tankerummet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0