I mina drömmars värld

Jag drömmer massor just nu. Eller ja, det är väl egentligen så att man alltid drömmer, men just nu minns jag massor av det jag drömmer.

Natten till julafton drömde jag att jag var tomtens renskötare. Det var ett slitigt jobb, men det svåraste för mig var att lära mig namnen på alla renar. Jag sprang runt med en lista på alla namn o försökte få koll på läget. Men jag lyckades sådär och vaknade svettig o småförvirrad.

I natt drömde jag att jag var en lärare, o kruxet var att det inte fanns en enda unge i skolan. Jag sprang runt som en tok i alla skolsalar o letade, men hittade inte en enda elev. Pust. Men till slut dök jag på en übergammal vaktmästare som upplyste mig om att det var jullov. Då kunde jag lugnt gå hem o mysa med mina egna barn. Och när jag vaknade låg jag o kramade på Freja.

Nu undrar jag hur nyårsdrömmen ska bli. Ska jag jaga runt på himlen som en nyårsraket? Kanske är jag kock o ska få till en hejdundrande god nyårsmiddag men kylskåpet är tomt o jag får springa runt o leta efter mat? Eller kommer jag kanske vara en klocka som aldrig blir tolv?

Ja, jag får väl vänta o se. Det är ju inte långt kvar nu! :)

Kommentarer
Postat av: Storasyster Lotta

Undrar så vad du letar efter??!! Puss!!

2010-12-29 @ 10:49:29
Postat av: Nettan

Mig själv, skulle jag tro. :) Puss!

2010-12-29 @ 10:56:29
URL: http://tankerummet.blogg.se/
Postat av: Hillevi

Spännande! Och ganska läskigt..? Kanske dags att djupandas lite..? :-)

2010-12-29 @ 21:35:43
URL: http://namligen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0