paketkalender

Nu har jag äntligen fått tummen ur å fixat ihop Frejas paketkalender. Inte en dag för sent kan man säga. Men jag är ju snurrig som få, och lyckades blanda ihop lördagspaketen med de andra så nu lär Freja få choklad lite hipp som happ. Och det fattas ett par paket mot slutet, men det hinner jag nog fixa innan det är dags att sakna dem.Paketen innehåller mestadels playmobil som jag köpt beg på tradera; jultomte med säck, barn som åker skridskor, pulka och kälke, ishockeyklubbor o mål, en verktygslåda och lite annat smått o gott. Och en del paket innehåller små chokladtomtar. Och vad de fyra saknade paketen ska innehålla har jag ingen aning om just nu! :)

Kommentarer
Postat av: Moster

Men hallå??.....vad är Joakims då? Puss

2010-12-01 @ 13:25:33
Postat av: Veronika

Du är duktig du:) själv körde jag de lätt med en my littel pony kalender, som slutade med att hon öppnade alla på en gång:)hoppas du kommer på nåt till dom sista paketen:)Puss

2010-12-01 @ 16:14:44
URL: http://frulandstrom.blogg.se/
Postat av: Nettan

Moster - du är ju ute o cyklar! Självklart ska Joakim inte ha nån kalender! :) tycker du att Freja ska få månadspeng när hon börjat jobba bara för att lillebror som fortfarande pluggar får det? Eller ska Joakim få åka själv in till stan som tioåring bara för att Freja får det? ;) Puss!

2010-12-01 @ 22:14:07
URL: http://tankerummet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0