Sov gott alla söta o rara

Tjejerna somande tidigt ikväll o G däckade redan för en timme sen. Så här sitter jag helt själv. Jag ska gå o sova jag med, men tänkte skriva av mig lite om min bebis sovvanor först.

Joakim har vaknat ett par gånger ikväll. Jag har försökt undvika ta upp honom utan istället stoppat in nappen o sen lagt honom ner o buffat rumpan tills han somnat om. Det har funkat alla gånger utom den sista då han var så ledsen att jag ville ta upp honom i famnen. Han blev snabbt trygg o avslappnad så jag la ner honom i spjälisen igen och han somnade om själv. Kanonbra, känner jag! :)

Min tanke är att han på sikt ska lära sig helt o hållet att somna om själv. För, att vakna på natten är helt okej, de gör de flesta av oss, men det som blivit ett problem för oss är att Joakim vaknar väldigt ofta, och behöver nattas om och om igen. Om han kan somna om själv kommer både hans o min sömn förbättras avsevärt.

Men jag kan erkänna att ett sting av dåligt samvete gnagit i mig här i kväll, men jag jobbar på att inse att en spjälsäng inte är ett fängelse. Och att han oxå kommer må bättre av det här i slutändan.

Puss o godnatt! <3

Kommentarer
Postat av: Storasyster

Puss o sov gott !!

2010-12-14 @ 22:54:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0