en hemmadag

Igår var vi hemma hela eftermiddagen och det var på tok för länge sen vi var det. Men jag får nästan ångest om vi är inne för mycket, och försöker alltid klämma in två korta eller ett långt utepass varje dag. Men igår kände jag att vi behövde få vila lite och oxå ägna oss åt lite hemvård. Mest plockade jag saker som låg på fel ställen, och jag tror Freja försökte med det oxå - vilket bara innebar att jag fick börja om från början precis när jag trodde att jag var klar, flera gånger.

Jag vek tvätt oxå. Det finns alltid massor av tvätt att vika, pust, Men det blev en mysig stund för Freja bestämde sig för att leka med Joakim och det gjorde hon oväntat bra. Hon läste böcker och han tittade uppmärksamt. Hon sjöng och han skrattade på rätt ställe i den tokiga texten. Hon skallrade med skallrorna och han blinkade i takt. Och hon byggde torn och han rasade dem. Precis som det ska va.
Kommentarer
Postat av: mamma

Oh du har så fina goa underbara barn och det är du värd gumman <3 Hoppas ni har det bra Kramizzar i massor och lite pussar oxå <3<3<3

2010-06-30 @ 10:27:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0