suck på Tele2

Jag skrev för ett tag sen ett inlägg om att jag skulle få en ny mobiltelefon. Det har jag fått nu, men helt fel modell. Dumma Tele2. Och när jag ringer numret som står på följesedeln så får jag felmeddelande om att jag slagit ett felaktigt nummer. På ren svenska: jävla idioter som bara vill luras och driva med folk! Suck.

Uppdatering: Jag googlade fram rätt telefonnummer, och klarade mig genom ex antal hinder . Först ville hon inte ens prata med mig om jag inte hade avtalskopian kvar (och vem f*n spar sånt?!). Och sen fick jag hänga kvar i luren i över sex minuter när hon förmodligen satt o pillade sig i naveln och hoppades att jag skulle lägga på. Men till slut fick jag människan att erkänna att ett fel begåtts, och att jag ska få den mobil jag vill o ska ha. Tur för dem!

Kommentarer
Postat av: Syster Lotta

Gå tebax därifrån där du köpte den, av den där Moa, och tala om för henne, eller så ber du G!! Kramiz....stå på dig syrran!!

2010-06-29 @ 20:11:34
Postat av: Tele2

Hej Nettan,Det var verkligen tråkigt att du fått fel telefonmodell än den du hade beställt. Vi hoppas att du nu ska få rätt mobiltelefon skickad till dig snarast möjligt. Om det skulle uppstå några frågor eller funderingar får du gärna mejla mig på michaela.lindell@tele2.com.Med vänliga hälsningarMichaela Lindell, Tele2.

2010-06-30 @ 12:53:06
Postat av: Syster Lotta

Jag måste få kommentera Tele2´s inlägg! Supertrevligt av dem att kommentera i bloggar!! Bra där Tele2!!! Att dessutom lämna fullständiga kontaktuppgifter ökar trovärdigheten på riktigt!!2010-06-30 @ 19:05:11
Postat av: veronika

Ja och ser ut som samma trevliga som kommenterade i min blogg:)

2010-06-30 @ 23:29:51
URL: http://frulandstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0