Dagens inlägg

Dagens start - vi behöver vi gå upp vid sju, imorse vaknade jag 7.45. Lite körigt.

Dagens lunch - på restaurang med trevligt sällskap, nice! Jag åt god pasta med oxfilé o svamp, och utan att tänka mig för bjöd jag brorsan på svamp. Och han visade inga tecken på allergi, vilket var skönt, eftersom G är ganska ordentligt allergisk mot svamp.

Dagens sötaste - Joakims rumpa, klädd i fina FLUFFdesign-byxor, med texten lillebror. Freja hade ett par oxå:Dagens kyligaste - Joakim fick åka vagn ute i tio minus i bara innekläder o åkpåse! Han sov i vagnen när det var dags att lämna centrum o skynda till dagis för att hämta Freja. Och jag är inte den som väcker en bebis bara för att ta på kläder. Men det var ett fint prov av åkpåsen - som höll min kråkunge varm o fin!

Dagens ovanlighet - jag tittade på en datorskärm för första gången vid 18.30 idag. Höj gärna på ögonbrynen.

Dagens förvånande - Jag gillar lakrits och äter gärna Malacos Salt o Blandat, men det finns en bit där i som jag faktiskt inte gillar. Och plötsligt har de tagit bort den biten! Wow, oj, bra! :)

Dagens jag måste komma ihåg - jag har inte fixat Frejas paketkalender än, och har inte ens koll på om jag har tillräckligt med saker att göra paket av. Men jag ska försöka komma ihåg att fixa det ikväll.

Dagens middag - bacon, paprika, äpple o curry med ris. Mycket mumsigt.

Dagens pyssel - jag ska ha inskolningssamtal på dagis imorgon, och vi har köpt varsin liten chokladkartong till fröknarna. Och pysslat ihop fina kort:Dagens konstigaste - G skar sig rejält på en glasbit i disken. Men det finns inga trasiga glas. Skumt!

Dagen Aj! - jag nyser så hårt o häftigt att jag fått ont i gomen/halsen. Aj!

Dagens misslyckade försök - Joakim är ju så himla lättväckt, och ikväll tänkte vi lösa det problemet genom att ha radion på i sovrummet så att han distraheras av musiken och så att våra ljud inte väcker honom. Men, han somnade vid sju och en stund efter åtta hade jag varit inne hos honom fyra gånger. Och inte en enda gång hade något högt ljud eller tappad napp väckt honom. Vi har stängt av radion nu.

Kommentarer
Postat av: mamsen

Oj Oj låter som en trevlig dag så när som starten mycke händelserik <3<3<3<3<3 Puss

2010-11-30 @ 23:22:33
Postat av: Hanna

Jättekul inlägg! Mer sånt!! <3

2010-12-01 @ 08:24:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0