Pensionärsjävlar

Såg ni femmans nya serie Pensionörsjävlar i måndags..? Om inte kan jag rekommendera er att se det nästa vecka. Det är riktigt rolig TV.
Och så funderade jag lite på varför det är så kul. Det är alltså gamlingar som gör snorungebus - klottrar, snattar och beter sig allmänt förargelseväckande. Och man sitter framför tv:n o skrattar så man gråter. Och de på stan som blir utsatta för pensionärernas dumheter skrattar de oxå. Hade det varit ungdomar som gjort samma saker så hade förmodligen både de utsatta och vi tittare blivit förbannade. Men nä. Och det nåste väl vara för att gamlingar inte utgör något hot, utan bara är sådär lagom gulligt söta. Och varför det är så kan man ju oxå fundera över. Jag tycker att vi hyllar ungdom på tok för mycket! Jag ska från o med nu jobba för att hylla det fina som ålderdom innebär! Basta.

//hon med åldersångest

Kommentarer
Postat av: Storasyster

How i meet your mother...såg jag på häromkvällen....där hade en kille riktig åldersnoja åt andra hållet....himla kul....han ville bli gammal för att ha allt bakom sig så han slapp stressa/grunna/oroa sig, Allt var färdigt lixom o han kunde njuta av åldern...:)

2010-11-03 @ 23:39:01
Postat av: Nettan

åh, det låter lagom härligt, önskar jag kunde känna så! :)

2010-11-04 @ 07:55:37
URL: http://tankerummet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0