ta slut på den gamla först

Jag gissar att de flesta tycker som jag, att man tar slut på den gamla innan man öppnar den nya. Det kan gälla schampoflaskor, senapsburkar, tandkrämstuber eller vad som helst.

Ibland är man kanske lite nyfiken på det nya diskmedlet så man provar det en gång innan man sen fortsätter att ta slut på det gamla först.

Och om man har en känslig gom och ska dricka mjölk kan man få öppna en ny om den gamla stått ett tag och inte längre smakar så fräscht, men ändå duger i kaffet.

Visst är vi överens så långt..!?

Inte G. 

Jag har har precis upptäckt att han öppnat en ny rumpsalva, fast den gamla tuben ligger där o bara behöver klämmas liiite mer på än vanligt. Men det är väl roligare att få trycka hål i den nya tuben och få ut en massa salva utan ansträngning. Suck.

Litet tillägg: JOAKIMS blöjrumpssalva alltså. :D

Han är larvigt förälskad i nya förpackningar och slänger sig över dem som en svältfödd vargunge. Och jag jagar honom som en försummad gammelvarg - inte öppna nytt! Gamla först! och han nickar lydigt, med ett smil gömt i mungipan. Grr.


Kommentarer
Postat av: Storasyster

Läste just en artikel om att kvinnor är shopoholics... 4män på varje shopoholics kvinna. MEN när det gäller nya grejor så vann männen iaf....... :)

2010-11-29 @ 13:31:26
Postat av: Hanna

Underbart!!

2010-11-29 @ 14:30:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0