Torsdagkväll hemma hos oss

Freja sover tungt o drömmer förmodligen om att hon ska få träffa sina favoriter Saga o Wilma i morgon. På sistone har hon börjat prata om vad hon drömmer och det är så spännande, tycker jag. Jag älskar drömmar och tycker att det är ett utmärkt verktyg för att jobba med sitt inre jag.

Joakim sover nätt o jämt. Han är täppt i näsan för fjärde natten i rad och har svårt att andas. Han sover bäst på min arm med huvudet lutat bakåt så att munnen öppnar sig. För annars stänger han munnen hela tiden och får ingen luft och öppnar inte munnen förrän han fått lätt luftbrist/lätt bebispanik. Inga vidare bra förutsättningar för sömn. Och mina armar är så trötta, men glada att få knattra lite på tangenterna en stund.

G tittar på Criminal Minds. Det är riktigt bra tv. Men för det mesta på tok för spännande för mina svaga nerver. Och så snusar han och dricker kallt kaffe.

Jag spelar poker, köper fler overaller och anstränger mig att inte titta för långt åt vänster. Snart ska jag gå o däcka, strax vakna igen, spraya nezeril i bebisnäsa, amma och somna om med bebis på armen. Och sen göra om den proceduren x antal gånger innan Freja kommer in o säger åt mig att det är morgon och att jag ska sätta på barntv.

Godnatt på er! <3

Kommentarer
Postat av: Hanna

Jack pratar ibland om sin "låtsastv" som han bara ser när han blundar... söt

2010-11-05 @ 07:54:31
Postat av: Nettan

Gulligt sagt, och precis som det är ju!<3

2010-11-05 @ 13:42:09
URL: http://tankerummet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0