Nån som vill byta med mig?

I natt behövde jag bara vara mjuk o varm. Jocke bad inte ens om tutt, men han vaknade och behövde lite kärlek då o då. Och jag hade massor med kärlek till honom så det var inga problem. Problemen började när han tyckte att den här dagen skulle starta vid 4.30. Borde inte morgontrötta gener ge morgontrötta barn - jag tycker det. Men uppenbarligen tycker inte dna-gudarna det, tyvärr.

Jag är inte bara offer för missmatchad avkomma, utan även för en hormoncocktail utan dess like. Jag rekommenderar inte mens och amning på en o samma gång. Det blir en krock i kroppen, i swear! Smärtorna jag har just nu får mig att tro att det kanske ändå inte är choklad som byggt denna vackra kropp, utan att det i hemlighet bor en bebis där som är på väg ut. Så känns det. Och då skräder jag orden.


Så, nu behöver jag hitta nån som har planer på att ligga med täcket över huvudet hela dan, och endast gå upp för att knapra fler värktabletter, men som egentligen har lust att fixa picknick o dra till stranden med två söta, men kaxiga och småjobbiga ungar. Nån..??? Tveka inte säga till om du känner nån!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0