Just nu!

Suck: Jag ställde mig på vågen o gjorde mitt livs (ogravida) toppnotering. Känns obra.

Roligast: Öppna förskolan öppnade idag - som vi längtat!

Sötast: Joakim, när han flörtar med alla mammor och fröknar på öppnis.

Jävligast: att vi inte kommer tillrätta med Joakims dåliga sovvanor! Och att det igår tog 45 ledsna och arga minuter innan han somnade. Och jag klarar av hans skrik bra mycket bättre än jag nånsin gjort, vilket nog bara är tecken på att jag är hyfsat motiverad och sugen på att få sova.Det är nu eller aldrig och vi fortsätter kämpa.

Jobbigt: att jag aldrig får vara ifred på toa och därför aldrig hinner bli riktigt färdig, senaste dagarna har jag känt mig konstant bajsnödig. Jag har aldrig varit nån långsittare, men jag börjar längta efter att få sitta i lugn o ro en timme eller två.

Tråkigast: att våra Öppnis-bästisar var upptagna på annat håll idag.

Nyfiken: Vi har fått en ny läkare på BVC och jag har hört väldigt gott om henne, och idag ska vi få träffa henne för första gången. Jag är nyfiken på hur en bra barnläkare egentligen är.

Hungrigaste: Jag! Vågar inte äta efter vågens bryska besked. Nu behöver jag välja rätt väg mot ett sundare liv. Vad tycker ni att jag ska välja för väg..? :)

Puss, puss! <3


Kommentarer
Postat av: Syster Lotta

En operation. Lättast och med bestående resultat. Puss (ångrar mig inte en sekund 22kg senare)

2011-01-18 @ 13:19:27
Postat av: Nattis

Du kan ju alltid haka på mig på LCHF tåget? Jag gick ju ner minst 15kg sist (INNAN jag träffade tobbe) och var helt fri från mitt socker- och ät beroende!Lätt att få stöd å tips när man bor så nära =)

2011-01-18 @ 14:31:56
URL: http://missflinga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0