Murphy in my face

Jag har snott åt mig lite egentid. Vi var på väg ut för att åka skridskor när jag kom på att G kunde klara det alldeles själv. Och G tyckte såklart oxå att han klarar det själv, särskilt som han ska gå på bio i eftermiddag, och lämna mig själv med middag o kvällsrutiner. Det var visst jag som gav honom det i julklapp, så om ni hör en bitter ton hör ni fel.

Hur som helst, det bästa jag vet är att få spela BackGammon ostört, och nu fick jag äntligen min chans. Trodde jag ja. Självklart funkar inte spelklienten. Suck. Kan ju lika gärna vara ute med mina kids o min gubbe. Men jag vet att jag mår bra av att vara själv lite då o då, så jag håller mig inne en stund till. I alla fall tills dagens andra babbliga blogginlägg är färdigt. 

Bara för att ni inte ska tappa tron på mig kan jag avslöja att jag har ett ganska skojigt inlägg på gång. Det handlar om det där fenomenet att man alltid känner sig ung. Kom bara ihåg att den som väntar på nåt gott..

<3

Kommentarer
Postat av: Storasyster

Himla mys med egen tid!! Puss!! Påminn G om färgerna är du snäll!

2011-01-02 @ 12:51:29
Postat av: Nettan

Ja, en hel halvtimme egentid blev det o sen hörde jag min ledsna son utanför fönstret o kunde inte stanna hemma längre. :) Tyvärr läste jag det här långt efter att han åkt, men jag hoppas han kom ihåg färgen själv! :) Puss!

2011-01-02 @ 18:21:47
URL: http://tankerummet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0