Hej mina få men naggande goda läsare! :)

Jag kikar in bara för att tacka för att ni är så snälla o saknar min blogg! :)

Jag vet inte vad som hände, men jag kände plötsligt att jag inte hade nån lust att blogga mer, och lusten har inte kommit tillbaka heller. På sätt o vis är det synd för att blogga är ju ett ypperligt sätt att spara ner små vardagliga minnen som blir en guldgruva att läsa senare. Därför vill jag inte heller lägga ner bloggen helt, för då förlorar jag ju alla små minnesvärda inlägg. Kanske kan man spara ner det på något annat fiffinurligt sätt..?!?

När jag ändå är här kan jag tala om att livet är ganska gott här hemma:Jag är en god fru och en snäll mamma, och har fixat fina adventskalendrar:Freja är sig lik och roar mig dagligen med sina kloka funderingar om livet och allt. Hon imponerar ständigt på mig med sitt oändliga minne och oerhörda förmåga att greppa svåra saker. Och frustrerar mig med sin omättliga kunskapstörst - vad svarar man på frågor som "hur kan vi röra på våra kroppar?", "varför heter det handduk när jag torkar mig om munnen?" och "men mamma, om jag inte föddes när du var liten hur kunde du älska mig då?". Ska man erkänna att man inte älskade henne när hon inte fanns, eller habrovinka lite med logiken..? :)

Hon fortsätter dessutom att inspireras av barnkultur när det gäller vad hon ska äta. Idag skulle hon bestämt ha knäckebröd med sylt på till lunch, som kanin i en av vem-böckerna:


Lillebror mår bra! Magen växer o hoppar käckt när bebis sparkar loss därinne. Tyvärr hinner jag ju knappt med att "mysa" med magen - en envis o söt liten treåring tar det mesta av min tid. Så jag har inte ens något kort på magen att visa upp, men såhär såg min mage ut när jag var lika gravid med Freja i magen:Det är lite mindre än tre månader kvar tills vi enligt beräkning ska få träffa lillebror. Jag längtar som sjutton!

Så, tack för mig o min blogg! Jag hoppas att ni alla får en fin jul med mycket värme o kärlek!

Puss!


RSS 2.0