Min fina son


Joakim är en störtskön liten kille och det bara ramlar in "första gången"- händelser:

*Han har badat i sjön för första gången. Han gillade det, och var cool som en filbunke.

*Han har badat hemma i badkaret tillsammans med sin mamma för första gången. Han gillade det och sprattlade som en hal ål.

*Han har upptäckt katterna på riktigt allvar och fick häromdan sitt allra första gos med Oliver. 

*Han har varit akut till läkaren för första gången. I går så svullnade han kring höger öga, blev jätteröd i halva ansiktet och hans öga rann som om han storgrät. Sköterskan i telefon frågade hur snabbt vi kunde komma och vi gasade dit på riktigt, oroliga att det var nåt läskigt allvarligt. När vi parkerat bilen och jag ska lyfta upp honom ur bilstolen så ser han helt normal ut. Hmm. Skumt. Lite ursäktande gick vi in och anmälde oss i receptionen i alla fall, och ännu mer ursäktande gick vi in i läkarrummet. Vi visade upp vår helfriska o normala son men förklarade så bra vi kunde hur hemskt allt varit bara en stund tidigare. Hans dom var att det nog var ett insektsbett, och det lät troligt så vi var nöjda med den diagnosen. Men, doktorn som inte pratade ren svenska frågade snällt om jag ammade och rådde mig att alltid smörja o droppa med "morsmjölken" - för den är bra mot allt! :)


Det var svårt att fånga på bild, och ni får tänka att han såg tio gånger värre ut i ansiktet än vad bilden visar. Mammas plutt!


Joakims första sommar: så fort han började vänja sig vid sol och värme kom regn och kyla.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0