godmorgon!

Onsdag. Jag brukar gilla onsdagar för att det är Greys Anatomy då, men de har inte kommit igång än. Så nu måste jag komma på en annan anledning till att gilla den här dagen. Men allt jag vet om den hittills är att den startade på tok för tidigt. Och att det har snöat. Och att min favorittröja är smutsig.

Vad gör ni för att gilla den här dagen? <3

Kommentarer
Postat av: Natalie

Jag tänker på hur mycket jag kommer glädja andra när jag halkar 40ggr på väg till skolan! :PJag gillar inte riktigt den här dagen... just idag.. för idag blir det storstädning av lägenheten! :/ Men mäklaren kommer hit i morgon och ska värdera den.. så jag hoppas jag gillar morgondagen bättre!

2011-01-12 @ 08:12:05
URL: http://missflinga.blogg.se/
Postat av: Storasyster

Jag gillar den bara för att det är en ny dag, med nya möjligheter, nya utmaningar. För att livet faktiskt är bäst! Puss. Älskar dig!

2011-01-12 @ 08:28:31
Postat av: mamma

Läser din blogg <3 Sätter mig med min spännande bok :) Och instämmer med storasyster <3 Att det är bara så härligt att leva,kommer underfund med mycket som jag ändrar på till det bättre ja alla dagar gillar jag som inte behöver några måsten jag är ju lyckligt lottad <3<3<3 puss

2011-01-12 @ 17:16:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0